By Taye

Uncategorized
06/24/10

A little local farming…

 

When summer times hits in L.A.  Which by the way for those that don’t live here…we do have these sort of mini pi-polar seasons.  So when summer time actually hits for real we Angelino’s venture out in packs.  And on most summer Sunday mornings most of those packs can be found at the Hollywood farmers market.  
I…. LOVE…. THIS…. MARKET!!  
It’s full of goodies.  I usually park and head straight for the Carmela ice cream booth.  No matter what time I get there.  I sample about 4 flavors and then buy a little tub to take home.  With flavors like salted caramel and Lemon Basil how could I not.  Then I walk..my pattern goes a little something like this:
walk..stop..sample..walk..purchase..walk..purchase..sample…sample.. purchase 🙂
The  the conversations are hilarious and the people watching is even better..every week I meet a new and interesting person. It’s the one place where families, entertainers, artists, celebrities, and pretty much any type of person you can think of can all go and really enjoy a Sunday morning.  
It goes til about 1:30 in the afternoon..and because I am not a morning person I have no idea when it exactly starts..so I’m going to take an intelligent guess..probably around 8am..but don’t quote me 🙂
Sunday Hollywood Farmers Market… I “LIKE”
Taye 😉
Located:Ivar and Selma Avenue between Hollywood and Sunset Blvd.
Every Sunday 8am-1pm
http://www.farmernet.com/events/one-cfm?venue_id=587
Photo’s: Taye Hansberry Photography ©2010

4 responses to “A little local farming…”

  1. Bạn đang muốn mua các loại hải sản tươi ngon tại Hà Nội nhằm mục đích kinh doanh hay về phục vụ bữa ăn gia đình, thì hãy liên hệ ngay với Hải Sản Hải Bình, chúng tôi chuyên cung cấp cá tươi , mực tươi , bạch tuộc tươi … và luôn luôn cam kết các mặt hàng hải sản chúng tôi cung cấp đều là tươi ngon và được đánh bắt từ biển về.

  2. Phương Hà says:

    Bạn là người chuẩn bị đi du lịch và chọn đường hàng không để tiết kiệm thời gian. Bạn là người mới đi máy bay lần đầu và chưa biết cách đặt vé máy bay giá rẻ , và các quy định về hành lý khi đi máy bay , cụ thể ở đây là các đồ vật bị cấm xách tay khi đi máy bay .
    Cũng như các giấy tờ tùy thân cần có khi đi máy bay bay , hãy để BayAnToan.Com giúp bạn những vấn đề nhỏ này nhé. Website chúng tôi chuyên chia sẻ những thông tin bổ ích về các chuyến bay như thủ tục, các chuyến bay giá rẻ, ngoài ra chúng tôi còn thường xuyên cập nhật các chương trình khuyến mãi từ các hãng hàng không trong nước và quốc tế.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BACK TO TOP ^
powered by chloédigital